Bacon i skiver ca 12 stk. Bacon i skiver ca 12 stk.
sennep sennep
2
store løg2 store løg
1
stk.
brieost1 stk. brieost
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
5
dl.
fløde5 dl. fløde
5
dl.
minimælk5 dl. minimælk
1
bdt.
persille1 bdt. persille
12-16
mellem store kartofler12-16 mellem store kartofler
Opskrift:
Skær løgenen ud i halve skiver og læg dem i bunde af et ovenfast fad.
Puds mørbranden og skær den ud i ca. 2,5 cm stykker.
Læg 2 stk. bacon læg mørbranden oven på og kom en god klat sennep på, rul bacon om og læg mørbranden oven på løgene.
Stil fadet i oven på ca 160 gr.
Kom fløden og mælken i en gryde og tænd for den, pil hvidløgene og hak dem let, skær brien ud i tern og kom det hele op i gryden, lad det koge op og jævn med marizena til sovsen er så tyk så piske riset næsten kan stå selv.
Kom det hakkede persille i og rør rudt.
Kom sovsen over mørbranden og lad det stå til det er gyldent på overfladen.
Servere det med kogte kartofler og evt. en salat