Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sydhavskylling 02

Sydhavskylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllinger a 100 gram
3 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
1 spsk.karry
 margarine til stegning
 
 Sovs:
1 stort løg
10 skiverbacon(det tynde)
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
1 stort syrligt æble(kan undlades)
2 spsk.tomatpure
3 dl.boullion
1 ds.ananas i stykker
1-2 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

begynd med sovsen.skær løg og bacon i tern og svits dem få minutter i brunet margarine i en gryde.Drys karry på lad det svitse lidt før melet blandes i sammen med revet æble og tomatpure.rør boullion og ananaslage i og lad det koge i ca 10 min.smag til med salt og bland ananasstykkerne i. skær kyllingerne i portionsstykker.bland mel med salt og karry i en pose. kom kødet i posen og ryst den til alt er ensartet pudret.Brun kødet på en pande i margarine og læg dem i et ovnfastfad.fordel karrysovsen over stykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 35 min.Pynt med æblesnitter og server med kogte ris.

Tips:

Jeg plejer at lave noget mere sovs da den smager så godt at der næsten aldrig er nok men det er en smagssag.Man kan have kyllingerne i ovnen i en time så er de goe møre.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10398 gange,
og udskrevet 264 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-11-07 09:30:33
Efter denne opskrift er der for lidt sovs, laver altid minds det dobbelte