stort syrligt æble(kan undlades) 1 stort syrligt æble(kan undlades)
2
spsk.
tomatpure 2 spsk. tomatpure
3
dl.
boullion 3 dl. boullion
1
ds.
ananas i stykker 1 ds. ananas i stykker
1-2
spsk.
citronsaft1-2 spsk. citronsaft
Opskrift:
begynd med sovsen.skær løg og bacon i tern og svits dem få minutter i brunet margarine i en gryde.Drys karry på lad det svitse lidt før melet blandes i sammen med revet æble og tomatpure.rør boullion og ananaslage i og lad det koge i ca 10 min.smag til med salt og bland ananasstykkerne i. skær kyllingerne i portionsstykker.bland mel med salt og karry i en pose. kom kødet i posen og ryst den til alt er ensartet pudret.Brun kødet på en pande i margarine og læg dem i et ovnfastfad.fordel karrysovsen over stykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 35 min.Pynt med æblesnitter og server med kogte ris.
Tips:
Jeg plejer at lave noget mere sovs da den smager så godt at der næsten aldrig er nok men det er en smagssag.Man kan have kyllingerne i ovnen i en time så er de goe møre.