Sydhavskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 177294 gange,
og udskrevet 13163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (107 stemmer) |
|
Kommentarer Anni Øhlenschlæger - 2018-11-13 14:35:27 Smager super godt. Selv min mand kan lide det som normal ikke er glad for ananas. Barbara - 2012-08-07 18:14:59 Super lækker og nem ret. Smager godt med kokosmel, rosiner, bananer, appelsiner, tomater og agurker fint-skåret ved siden af. Benny - 2012-07-02 12:33:46 Den er bare kræs. Kan kun anbefales. redejan - 2011-03-19 20:10:48 helt klart min favorit-ret med kylling. smager bare af mere elmo - 2010-04-13 17:49:18 En spændende opskrift, som skal prøves af en, som holder MEGET af annanas, stegte æbler og karry i maden. Den kan kun være god. Gurli. - 2010-02-17 13:36:57 Den er super god. Jeg laver den altid som suplemant til lune retter til jul alle elsker den. Fantastisk opskrift. Helene - 2009-11-25 08:35:01 Rigtig god opskrift... Smager bare super.. Har lavet den flere gange også til gæster, og er blevet spurgt efter opskriften..:) Majannna - 2009-09-22 13:34:20 Ej jeg synes nu den er kedelig, og smager ikke godt med æblerne. kunne du eventuelt, finde noget mennesker kunne spise og ik dyr! C. Larsen - 2009-03-08 00:36:16 den allerbedste kyllingeret man kan lave, skal være med "benene" på, f.eks. lår og rygstykke (de små stykker), fordi benene giver en formiddabel god kraft til hele middagen, og ikke mindst saucen som smager mere intenst. Put løg, hvidløg og champignon i, når kødstykkerne er brunet, og tilsæt til sidst lidt fløde eller creme fraice. Jummi-jummi Lillian - 2008-06-21 10:47:26 Smagte ganske udmærket : ) Tilsatte lidt kokosmel og næste gang tror jeg, at jeg vil prøve også at tilsætte lidt peanuts eller cashewnødder. Nikolaj - 2007-09-27 17:15:47 Et dejligt måltid, brugte egen carryblanding Bente >Thode - 2007-09-24 12:31:25 En virklig dejlig kyllingret, som vores børn elsker. Rasmus - 2007-06-22 08:00:53 Det er ved kyllinge skroget at kraften sidder Mette - 2005-01-01 01:01:01 Det er nemmere at bruge kyllingefileter end hele kyllinger... marianne - 2005-01-01 01:01:01 Er også fantastiks med paprika i stedet for karry!!! Conny - 2005-01-01 01:01:01 rigtig meget velsmagende, lavet om formiddagen, og også nemt bare at varme i ovnen, inden gæsterne kommer. Værtindefrihed. peter - 2005-01-01 01:01:01 super, kan laves i god tid, derefter bare varmes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne