Kylling i karry 04

Kylling i karry 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : am

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kyllingefilet
4 porre
1000 g.gulerødder
3 peberfrugter
2 glaschampignon
2 store løg
2 ds.kokosmælk
 vand
 karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene hakkes og svitset i olie og karry. Sørg for at brænde karryen godt af. Tilsæt kylligefilet(med fordel skære dem i mundrette stykker) og svist dem godt. tilsæt grofhakkede gulerødder, porre i ringe, grofthakkede peberfrugter og champignon og lad det svitse lidt tid. tilsæt kokosmælken samt 1/2-1 liter vand samt salt og peber. Retten koges til gulerødderne er kogt møre.

Tips:

serves med ris eller frisk spinatpasta





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 25474 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-07 11:02:23
det er mega dejligt mad i har herinde

  -   2010-11-13 17:58:19
Denne ret er dejlig og nem at lave. Dog kom vi kun en kokos mælk i, da den ellers blev for gennemtrængende.