Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i karry 04

Kylling i karry 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : am

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kyllingefilet
4 porre
1000 g.gulerødder
3 peberfrugter
2 glaschampignon
2 store løg
2 ds.kokosmælk
 vand
 karry
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løgene hakkes og svitset i olie og karry. Sørg for at brænde karryen godt af. Tilsæt kylligefilet(med fordel skære dem i mundrette stykker) og svist dem godt. tilsæt grofhakkede gulerødder, porre i ringe, grofthakkede peberfrugter og champignon og lad det svitse lidt tid. tilsæt kokosmælken samt 1/2-1 liter vand samt salt og peber. Retten koges til gulerødderne er kogt møre.

Tips:

serves med ris eller frisk spinatpasta




Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 23405 gange,
og udskrevet 512 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jens  -  2012-05-07 11:02:23
det er mega dejligt mad i har herinde


  -  2010-11-13 17:58:19
Denne ret er dejlig og nem at lave. Dog kom vi kun en kokos mælk i, da den ellers blev for gennemtrængende.