Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i karry med tomat

Kylling i karry med tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :




Ingredienser:
1 stor kylling eller bakke kylling
50 g.smør
2 dl.løg
1 spsk.olie
4 flåede tomater
4 tsk.karry
2 laurbærblade
0.5 tsk.nelliker
0.5 tsk.koriander
5 dl.oksebouillion
1.5 creme fraiche
 salt
 


Opskrift:

kom olie og smør sammen i en gryde , brun kyllinge stykkerne og tag den op af gryden til senere brug. Steg løgene til de er klare og tilsæt karryen , tomaterne , krydderierne , og bouillionen og creme fraichen . Læg kyllinge stykkerne tilbage i gryden og lad det snurre i 45-60 min , ris serveres til.




Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12763 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

C. Larsen  -  2009-12-14 01:49:18
super god, dog vil jeg aldrig tilsætte boulion til noget som helst kød, men bevare den "naturlige smag" af det man steger. Der bliver godt nok ikke så meget sovs, men den bliver bedre og velsmagende, i stedet for boulion. Alle kokke hader boulion-terninger, hvis de vil være en god kok