Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Høns i citrussauce med svampe risotto

Høns i citrussauce med svampe risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : sussi

Indsendt :





Ingredienser:
1 høne
 vand
0.5 knoldselleri
1 gulerod
1 pastinak
2 løg
1 porre
 lidtsmør
 hvedemel
1-2 citroner
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt.lidt hønsekrudt
 
 RISOTTO:
4 dl.risotto ris
 lidtolie
10 champignon
1 løg
1-2 spsk.revet parmesan
 salt
 peber
 
 Pynt:
 persille
 


Opskrift:

hønen renses og ligges i en stor gryde dækkes med vand. selleri, pastinak, gulerod, løg og porre skæres i grove tern og tilsættes hønen koges i ca 3 timer, derefter plukkes alt kødet fra hønen og fonden sigtes. smørret smeltes i en gryde og tilsættes melet lidt af gangen så der dannes en bolle, fonden heldes på lidt ad gangen imens der piskes godt så saucen ikke klumper, når saucen er kogt op tilsættes salt peber, citron og krudt efter smag, hønen puttes i. RISOTTO løg og champignon finthakkes og sauteres i en tykbundet gryde i lidt olie. risene hældes på og sauteres med i 2 min. tilsæt så 8 dl vand koges i ca 20 min. smag til med parmesan, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 16060 gange,
og udskrevet 359 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig  -  2012-09-12 20:41:47
Hvad er en "høne" (svar hurtigt)


  -  2010-03-19 14:18:16
hvad er hønsekrudt?


kim  -  2008-11-19 10:01:33
Hønsekrudt er det bare bouillon


kokken  -  2008-11-10 09:08:40
lækker sammensætning smager vidunderligt


JOC  -  2008-10-21 20:37:25
"hvad er risotto-ris"? Svar: Risotto ris er italienske store perleformede ris der minder lidt om grødris. De bruges da de er gode til at opsuge væske og tager dermed smag af væsken de tilberedes i. Besøg evt. denne hjemmeside hvis du vil vide lidt mere om risene: http://www.italy.dk/mad/ris.htm


  -  2008-09-19 16:33:49
Hvad er "Risotto-ris" ?


lone  -  2008-04-09 21:47:00
den smager vidunderligt og så er den billig


ellen  -  2007-04-17 09:23:11
den er rigtig dejlig men bedst med risotto sanni


sanni  -  2006-12-05 09:38:12
også god med alm. ris


søren  -  0000-00-00 00:00:00
godtil gæster


rasmus  -  0000-00-00 00:00:00
super..... kan tilsættes lidt muskat rigtig klassiker


camilla  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god efterårs/vinter ret smager vidunderligt