Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































kylling på cremet porrebund

kylling på cremet porrebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : c.thierry

Indsendt :


kylling på cremet porrebund, billede 4 kylling på cremet porrebund, billede 1 kylling på cremet porrebund, billede 2 kylling på cremet porrebund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i tern
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Rens porren og skær den i tynde skiver. svits baconen på en tør pande.tilsæt vin og fløde, og kog blandingen og smag til med salt og peber. kom blandingen i bunden af et smurt ildfast fad.

Brun kyllingerne på begge sider, og læg dem ovenpå porre-bacon blandingen i fadet. drys med den revne ost.

Sæt fadet i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i ca 25 min.

Server med løse ris, lune flutes og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)

Opskriften er vist 78518 gange,
og udskrevet 1985 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12067 (2873 kcal)
KJ pr. Pers. 3016 (718 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 861 KJ (205 kcal)
Protein 11.2 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Claus Borg  -  2016-10-24 10:31:51
Hvor meget er to porrer.... kan det opgives i gram.

Preben  -  2016-03-13 14:01:23
Super opskrift. Altid et hit.

Helle  -  2012-10-12 17:57:57
Jeg kommer også revet gulerod i - Det giver en god farve. Måske man kan udskifte bacon med skinketern?

Mariet  -  2012-03-11 13:04:58
Hvad kan man ombytte med Bacon,kan der komme andet istedet for bacon?:)

Hans Bindesbøl  -  2011-11-30 16:39:54
Kanon... Simpelhen bare god, fik den serveret med ovenstegte rodknolde

Grete  -  2010-12-13 21:37:41
Kanon opskrift serverede med frisk pasta, salat og flutes - kan varmt anbefales

Jens Olsen  -  2008-05-16 12:50:42
Det er en super opskrift. Det er uden tivl den bedste opskrift jeg har fundet på nette indtil nu. Alle jeg har serveret den for har kunnet lide den. Et klart 10-tal:)

Katharina  -  2008-03-16 06:54:49
Det er en lækker ret. Meget nem og hele familien kunne lide den. Vi serverede den med frisk pasta til. Kunne sagtens finde på at servere den tíl gæster. Brugte madlavningsfløde..

TBR  -  2007-08-22 23:55:29
Forrygende opskrift. Hele familien syntes det var godt!

Charlotte Erbs  -  2007-03-22 13:18:05
Den smager himmelst, og selv mine kræsne piger kan lide den.