kylling på cremet porrebund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i tern
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12067 (2873 kcal)
KJ pr. Pers. 3016 (718 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 861 KJ (205 kcal)
Protein 11.2 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)