Fattigmands carbonara

Fattigmands carbonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sisse

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.skinketern
2-3 pk.bacon i skiver
 Pasta penne
0.25 dl.madlavningsfløde
 Mælk
 Maizena jævnings pulver
 
Opskrift:
Sæt pastaen over. Dernæst steges skinketernene. Så skæres baconen ud i mindre stykker. Når skinketernene begynder at ”hoppe”, kom baconen på panden. Baconen skal ikke steges så den bliver sprød. Hæld dernæst madlavningsfløden på panden sammen med kødet. Tilsæt mælk alt afhængig af hvor megen sovs man ønsker. Når dette er kommet i kog, kom da jævningspulver i til sovsen er cremet. Retten kan serveres hvor sovs/kød og pasta er for sig, men man kan også hælde sovsen over pastaen og servere denne i et fad. Flutes er godt til denne ret.

Tips:

OBS. Retten kan IKKE fryses, men smager ganske udmærket dagen efter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 25136 gange,
og udskrevet 377 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter  -  2015-08-24 22:52:14
Den er fra Italien..

  -  2011-12-04 07:43:53
Nej, den er Argentinsk..

Marie  -  2009-03-06 11:03:45
"¼ madlavningsfløde" er det 1/4 liter eller 1/4 karton eller?

Julia  -  2007-12-06 17:24:13
Nej, den er fra Italien..

Mesterkokken  -  2007-01-26 13:55:40
Tilsæt hvidvin i saucen - det opgraderer hele retten. Iøvrigt bør sauce og pasta absolut ikke serveres hver for sig...

gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Den er fra Spanien