Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagte rodfrugter III

Ovnbagte rodfrugter III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lillian

Indsendt :


Ovnbagte rodfrugter III, billede 4 Ovnbagte rodfrugter III, billede 1 Ovnbagte rodfrugter III, billede 2 Ovnbagte rodfrugter III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
2 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
2 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Alle grøntsagerne skrælles, skylles og skæres ud i store tern. Lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber. Honning, balsamico, olivenolie og solsikkekerner tilsættes og det hele blandes godt. Sættes i ovnen på 180 grader C. alm. ovn i ca 40 minutter.

Tips:

Passer glimrende som tilbehør til hovedretter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (49 stemmer)

Opskriften er vist 132151 gange,
og udskrevet 6776 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6025 (1434 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1809 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2008-10-06 16:39:03
God opskrift som vi jævnligt bruger. Jeg tilsætter dog også et par porre. :0)

Dorthe  -  2008-01-02 16:55:37
De bliver bare så gode, har lavet det tit og skulle give opskriften videre til gæster som bare måtte vide hvordan den skulle laves.10 fra mig

Ladegaard  -  2007-10-14 15:56:53
Udmærket opskrift, men en anelse kedelig. Fortjener lidt krydderi... isærhvis den skal "stå alene". Desuden er jeg helt enig i at den sagtens kan tage 10 minutter mere i ovnen på 200 grader.

  -  2007-09-25 21:28:23
Bare super.

Per  -  2007-02-09 17:39:57
JEg syntes den skal have længere tid, og måske lidt højere varme, måske det er tænkt at det skulle bredes ud på en bageplade med bagepapir, at det så var gået lidt hurtigere med at få grønsagerne møre. I stedet for at skære i tern kan man også skære i stave.

Mona  -  2006-12-29 01:33:18
Super tilbehør til vores nytårs oksefilet. (sammen med kartofler). Delikat, spændende, nyt og kanonsundt og tillige nemt. Alletiders.

Regitze  -  0000-00-00 00:00:00
umådelig lækker!

Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig opskrift, kan sagtens "stå alene"

  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare en god opskrift!