Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagte rodfrugter 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
2 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
2 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 6025 (1434 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1809 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)