Kommentarer
Maria - 2008-10-06 16:39:03 God opskrift som vi jævnligt bruger. Jeg tilsætter dog også et par porre. :0)
Dorthe - 2008-01-02 16:55:37 De bliver bare så gode, har lavet det tit og skulle give opskriften videre til gæster som bare måtte vide hvordan den skulle laves.10 fra mig
Ladegaard - 2007-10-14 15:56:53 Udmærket opskrift, men en anelse kedelig. Fortjener lidt krydderi... isærhvis den skal "stå alene". Desuden er jeg helt enig i at den sagtens kan tage 10 minutter mere i ovnen på 200 grader.
- 2007-09-25 21:28:23 Bare super.
Per - 2007-02-09 17:39:57 JEg syntes den skal have længere tid, og måske lidt højere varme, måske det er tænkt at det skulle bredes ud på en bageplade med bagepapir, at det så var gået lidt hurtigere med at få grønsagerne møre. I stedet for at skære i tern kan man også skære i stave.
Mona - 2006-12-29 01:33:18 Super tilbehør til vores nytårs oksefilet. (sammen med kartofler). Delikat, spændende, nyt og kanonsundt og tillige nemt. Alletiders.
Regitze - 0000-00-00 00:00:00 umådelig lækker!
Ole - 0000-00-00 00:00:00 Dejlig opskrift, kan sagtens "stå alene"
- 0000-00-00 00:00:00 Det er bare en god opskrift!
|