Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i karry 03

Kylling i karry 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tine

Indsendt :


Kylling i karry 03, billede 4 Kylling i karry 03, billede 1 Kylling i karry 03, billede 2 Kylling i karry 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry, stærk
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Hvid mælkesauce 4% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Hvid mælkesauce er også det som heder Bechamelsovs.

2 Æbler, grønne 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op.

Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg, ca. 12 min. på hver side (ca. 24 min. i alt).

Tilsæt æbletern og MælkeSauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Serveres med ris og mangochutney






Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (82 stemmer)

Opskriften er vist 344038 gange,
og udskrevet 7235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11299 (2690 kcal)
KJ pr. Pers. 2824 (672 kcal)
Vægt ialt 2709 gram
Vægt pr. Pers. 677 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Erna Andersen   -  2018-09-17 08:45:30
Altid lækre opskrifter meget glad for jeres opslag

Super go ret  -  2012-07-04 16:23:21
Får vi tit kan ellers ikke så godt li kylling med nok på denne måde VH Annette

Frk.siska  -  2012-01-24 08:28:01
det er nemt senv at lave en mælkesovs det er bare at lave en smørbolle og tilsætte mælk til den har den rette tykkelse og smage til med salt og peber

Kefas  -  2012-01-02 21:05:52
Hvid mælkesauce kan købes i de fleste supermarkeder i ½ liters karton. Arla sælger tilsvarende andre saucer, f.eks. mornaysauce og whiskeysauce. Mælkesaucen gør servering af bl.a. stuvede grønsager meget let.

  -  2011-11-15 17:02:15
Hvad er mælkesauce?

kaj  -  2010-06-20 18:14:02
hmm... lækkert go' smag =)

  -  2009-08-31 16:32:14
Det er en opskrift fra Karolines køkken - Arla. (jeg kan se det, for den dukkede op da jeg googlede:)). Jeg vil tro mælkesovs er et færdigtprodukt fra Arla. Men jeg vil bare tilsætte mælk, lave en jævning og så krydre retten.

mia  -  2009-01-25 12:34:55
undskyld jeg spørg, men det der mælkesovs... har aldrig hørt om det, anden man selv laver det.. kan man ikke bare lave en alm. karry sovs og så tilsætte kyllingen bagefter og lad den koge i de der 24 min. ca.