Boller i karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødboller:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 spsk. Karry, madras
0.25 spsk. Gurkemeje, stødt
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7780 (1852 kcal)
KJ pr. Pers. 1945 (463 kcal)
Vægt ialt 1568 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 496 KJ (118 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)