Tænd for ovnen på 200 grader C alm. ovn.
Pizzadej:
Se fremgangsmåden her
Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bradepande. Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet.
Pizzasovs:
Alle ingredienserne til pizzasovsen blendes sammen. Eller brug en købt sovs ca. 200 gram.
Fyld:
Pil løgene og skær dem i skiver. Fordel pizzasovsen jævnt ud over pizzaen. Derefter fordeles først majs og ost, derpå pepperoni eller spegepølse og løg.
Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages på næstnederste rille ca. 20-25 min til løgene er sprøde og pizzakanten pæn gylden.
Tips:Nedfrysning:
Jeg har i øvrigt haft gode erfaringer med at nedfryse pizzaen. Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør. Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren. Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne.
Genopvarmning:
Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time. Tænd for ovnen på 200 grader. Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min.