Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza med pepperoni

Pizza med pepperoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : p_nilsson

Indsendt :


Pizza med pepperoni, billede 4 Pizza med pepperoni, billede 1 Pizza med pepperoni, billede 2 Pizza med pepperoni, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pizzadej:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
1.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
 
  Pizzasovs:
0.5 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
2 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
150 gram Pepperoni
140 gram Majs. kerner. dybfrost
2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Tænd for ovnen på 200 grader C alm. ovn.

Pizzadej: Se fremgangsmåden her

Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bradepande. Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet.

Pizzasovs:
Alle ingredienserne til pizzasovsen blendes sammen. Eller brug en købt sovs ca. 200 gram.


Fyld:
Pil løgene og skær dem i skiver. Fordel pizzasovsen jævnt ud over pizzaen. Derefter fordeles først majs og ost, derpå pepperoni eller spegepølse og løg.

Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages på næstnederste rille ca. 20-25 min til løgene er sprøde og pizzakanten pæn gylden.

Tips:

Nedfrysning:
Jeg har i øvrigt haft gode erfaringer med at nedfryse pizzaen. Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør. Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren. Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne.


Genopvarmning:
Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time. Tænd for ovnen på 200 grader. Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 26855 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13165 (3134 kcal)
KJ pr. Pers. 3291 (783 kcal)
Vægt ialt 1513 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 25.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu