Pepperoni pizza næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pizzadej:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pizzasovs:
0.5 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
2 blade Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
150 gram Pepperoni
140 gram Majs, frost
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 13131 (3126 kcal)
KJ pr. Pers. 3282 (781 kcal)
Vægt ialt 1511 gram
Vægt pr. Pers. 377 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 869 KJ (206 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 25.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)