Ryst mel og 1½ dl mælk til en jævning tilsæt den samme med resten af mælken lad kålen koge igennem et par minuter tilsæt smørret dry lidt persille ud over
Tips:
smag til med salt/peber.
servers til:farsretter/frikadeller
Opskriften er vist 35758 gange, og udskrevet 927 gange.
Kommentarer
Vivian - 2008-03-26 15:45:46 Hej Jacob.
Nu har jeg prøvet din opskrift. Du mangler at tilføje hvornår muskat skal tilføjes. Derudover synes jeg ikke meljævningen og mængden af mælk passer. Jeg har min. brugt dobbelt så meget, for at der også kommer lidt "sovs" i det. Vi bruger så kanel i stedet for persille, men det er jo en smagssag!
Men alt i alt smager din ret godt!
Vivian - 2008-03-26 15:45:37 Hej Jacob.
Nu har jeg prøvet din opskrift. Du mangler at tilføje hvornår muskat skal tilføjes. Derudover synes jeg ikke meljævningen og mængden af mælk passer. Jeg har min. brugt dobbelt så meget, for at der også kommer lidt "sovs" i det. Vi bruger så kanel i stedet for persille, men det er jo en smagssag!
Men alt i alt smager din ret godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider