Snit kålen fint, og giv den et opkog i vandet, til den falder sammen. Hæld den til afdrypning i en sigte.
Ælt alle ingredienserne til farsen sammen.
Smør et ildfast fad og læg halvdelen af farsen heri. Fordel hvidkålen ovenpå, og dæk med resten af farsen.
Kan også lægges lagvis i en sandkage/rugbrødsform.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200 grader ca. 1 time, til alt er mørt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 29539 gange, og udskrevet 460 gange.
Energi:
KJ total 6030 (1435 kcal)
KJ pr. Pers. 1507 (358 kcal)
Vægt ialt 1513 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 398 KJ (94 kcal) Protein 8.3 gram Fedt 4.5 gram Kulhydrat 6.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider