Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret hvidkål 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fars:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
1 Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6030 (1435 kcal)
KJ pr. Pers. 1507 (358 kcal)
Vægt ialt 1513 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 398 KJ (94 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)