Læg kyllingefilerne i en skål og held colaen over og lad dem marinere i mindst et par timer.
Skær løget i små tern og brun det. Skræl gulerødderne og riv dem groft, tilsæt derefter gulerødderne.
Tag Kyllingefilerne op og brun dem i olie. (Sukkeret fra colaen karamelliserer og gør, at kyllingefilerne let tager farve og smag.) derefter tilsættes cola-marinaden (Jo mere cola, jo sødere bliver retten.), Tomatpureen, bouillon, oreganoen, ingefær, chili i små tern og hvidløg. Lad det koge i 45 min.
Retten kan Evt. jævnes. Smag til med citronsaft, tabascosauce og salt og peber.
Pynt med persille.
Serveres med nye, kogte kartofler eller ris.
Tips:
Tips:
Som tilbehør kan du spise en salat af romani-salat/baby spinat og fint snittet rødbede/gulerod. evt. med et skvæt balsamico og olivenolie. En anden ting som også kunne være lækkert til, kunne være blancherede bønner. Tag et godt bundt bønner og skær top og bund af. Put dem i velsaltet spilkogende vand, og kog dem i ca. 3-4 min. Sæt en gryde over lavt blus, og steg bønnerne i f.eks. rapsolie eller smør, og steg bønnerne med f. eks et finthakket skalotteløg eller en fintsnittet pore. Krydder med salt og et godt drøn peber (det smager godt med en hel del peber!). Lad det små stege i gryden i ca. 10 min. (rør i gryden en gang imellem!).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(21 stemmer)
Opskriften er vist 42629 gange, og udskrevet 681 gange.
Energi:
KJ total 4763 (1134 kcal)
KJ pr. Pers. 1190 (283 kcal)
Vægt ialt 1859 gram
Vægt pr. Pers. 464 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 256 KJ (60 kcal) Protein 7.4 gram Fedt 0.9 gram Kulhydrat 6.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2013-09-30 18:27:44 Vi lod løg og revne gulerødder marinere med. Ellers kan løg og gulerødder tilsættes sammen med de øvrige ingredienser når kyllingen er brunet af.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider