Aromatisk kødsovs med pastaskruer

Aromatisk kødsovs med pastaskruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Gabbigirl

Indsendt :      Red :
Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 4 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 1 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 2 Aromatisk kødsovs med pastaskruer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 olie
1 Løg
500 g.hakket. oksekød
1 ds.Flåede tomater
70 g.tomatpure konc.
3 stilkbladselleri
2.5 dl.piskefløde
 Persille
 salt
 peber
 oregano
 Parmesanost
Opskrift:
put olie i gryden. Svits løg til de er klare derefter puttes hk oksekød i. Kom flåede tomater, tomatpure, bladselleri, fløde og persille i. Derefter tilsættes salt, peber, oregano og parmesanost efter smag.

Kødsovsen blandes sammen med pastaskruerne.

Tips:

serveres med flute og en god salat.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Spaghetti med kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 112053 gange,
og udskrevet 1939 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-05 00:32:49
Jeg elsker denne pastaret. Alle som jeg har serveret denne ret til er fuldstændig vilde med den. Prøv den!

  -   2017-08-28 17:32:28
Kan den fryses. Jeg skal lave mad til 28 drenge, som skal have den med på træningslejr?

  -   2014-06-25 19:10:07
Nu er jeg selv fra Italien og fløde bliver anvendt i pasta retter, så bare giv den gas med fløden! ;) Retten her er virkelig lækker!!! :)

  -   2014-03-31 14:56:50
Fløde hører ikke hjemme en ægte italiensk kødsovs. Svits løg og bladsellri derefter kødet, når tomat og andet er tilsat, tilføj rigelig med god rødvin og lad det simre tre til fire timer...eller til sovsen har sat sig...det er en lille bid af himmelen!!! Nydes med friskrevet parmesan. :-)

  -   2012-07-29 17:27:34
jeg vil anbefale at brune løgene i gryden først, herefter tager du løgene ud af gryden, og putter kødet i og får det brunet af, når kødet er brunet tilsætter du en dåse flåede tomater(evt med chili) samt løgene, du får bedre smag med fra løgene ved at brune dem i margerine før du puter kødet i, tilsæt evt lidt ekstra margerine efter du tager løgene op, rør det godt sammen, og tilsæt så en til 2 dl vand, det må ikke komme over indholdet i gryden, lad det stå og simre 15 min og put så en lille jævning i, og krydr det med alt og peper lad det simre færdig ca 10 min, og sæt pastaen over mens det simrer færdig, så skulle du gerne have begge ting færdige på samme tid... Bon Apétite

  -   2011-04-18 02:30:56
svits oreganoen af i starten med løgene. ellers giver den næsten igen smag :-)

  -   2011-02-12 12:30:48
Ey den vil jeg da prøve og lave Mhhh

  -   2011-01-11 16:58:08
Det smager super godt, og der kan sagtens puttes bacon i.. :-)

  -   2010-10-29 11:01:25
det ser rigtig godt ud, den tror jeg at jeg vil lave.

  -   2010-08-07 14:45:12
øh det er vel ganske åbenlyst at når du kommer kød i en ret, at du ikke spiser den hvor kødet er råt. om du kommer kødet i før eller efter fx løg er fløjtende ligegyldigt, det eneste er bare at for meget væske = kødet koger i stedet for at stege.

  -   2009-01-18 16:41:23
God salat er vel det man selv syntes er god salat ;)

  -   2008-05-23 16:20:24
god salat, hvad er en god salat

  -   2008-01-09 19:12:47
skal det ikke nevnes hvor lang tid det skal være i gryden

  -   2005-01-01 01:01:01
Det bør vel nævnes, at hakkekødet skal brunes grundigt inden øvrige ingredienser tilsættes