Kommentarer
Allan - 2017-08-28 17:32:28 Kan den fryses. Jeg skal lave mad til 28 drenge, som skal have den med på træningslejr?
Malle - 2014-06-25 19:10:07 Nu er jeg selv fra Italien og fløde bliver anvendt i pasta retter, så bare giv den gas med fløden! ;) Retten her er virkelig lækker!!! :)
Mette - 2014-03-31 14:56:50 Fløde hører ikke hjemme en ægte italiensk kødsovs. Svits løg og bladsellri derefter kødet, når tomat og andet er tilsat, tilføj rigelig med god rødvin og lad det simre tre til fire timer...eller til sovsen har sat sig...det er en lille bid af himmelen!!! Nydes med friskrevet parmesan. :-)
Nikita - 2012-07-29 17:27:34 jeg vil anbefale at brune løgene i gryden først, herefter tager du løgene ud af gryden, og putter kødet i og får det brunet af, når kødet er brunet tilsætter du en dåse flåede tomater(evt med chili) samt løgene, du får bedre smag med fra løgene ved at brune dem i margerine før du puter kødet i, tilsæt evt lidt ekstra margerine efter du tager løgene op, rør det godt sammen, og tilsæt så en til 2 dl vand, det må ikke komme over indholdet i gryden, lad det stå og simre 15 min og put så en lille jævning i, og krydr det med alt og peper lad det simre færdig ca 10 min, og sæt pastaen over mens det simrer færdig, så skulle du gerne have begge ting færdige på samme tid... Bon Apétite
kasper - 2011-04-18 02:30:56 svits oreganoen af i starten med løgene.
ellers giver den næsten igen smag :-)
Bamsen - 2011-02-12 12:30:48 Ey den vil jeg da prøve og lave Mhhh
Kødsovs elskeren - 2011-01-11 16:58:08 Det smager super godt, og der kan sagtens puttes bacon i.. :-)
mikkel - 2010-10-29 11:01:25 det ser rigtig godt ud, den tror jeg at jeg vil lave.
bob - 2010-08-07 14:45:12 øh det er vel ganske åbenlyst at når du kommer kød i en ret, at du ikke spiser den hvor kødet er råt. om du kommer kødet i før eller efter fx løg er fløjtende ligegyldigt, det eneste er bare at for meget væske = kødet koger i stedet for at stege.
- 2009-01-18 16:41:23 God salat er vel det man selv syntes er god salat ;)
laten - 2008-05-23 16:20:24 god salat, hvad er en god salat
mads - 2008-01-09 19:12:47 skal det ikke nevnes hvor lang tid det skal være i gryden
Henning - 0000-00-00 00:00:00 Det bør vel nævnes, at hakkekødet skal brunes grundigt inden øvrige ingredienser tilsættes
|