Skinkesnitzel med rabarber-coleslaw

Skinkesnitzel med rabarber-coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.skinkesnitzel
1 ps.Honey Marinade
1-2 spsk.Grillkrydderi med Honningsmag
 
 Rabarber-coleslaw:
1 stor rabarber
300 g.hvidkål i strimler
1 tsk.Salt
1 ps.Sauce Mix Chili & Mango
2 dl.creme fraiche
1 dl.mayonnaise let
 
Opskrift:
Mariner kødet i ca. en time. Grill det derefter ved middel varme i ca. 15 min. Drys med grillkrydderi når de er næsten færdige.

Skyl rabarberen og skær den i tynde skiver. Bland rabarber og hvidkålstrimler. Tilsæt salt og lad det trække i ca. 10 min. Hæld evt. væde fra. Bland creme fraiche, mayonnaise og sauce mix i.

Tips:

Server retten med grillede nye kartofler! Kog de nye små kartofler og lad dem afkøle. Sæt kartoflerne på et grillspyd og pensel dem med grillolie allround. Grill dem på alle sider, til de er gyldenbrune.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 15836 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu