Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Lad broccolien i mellemstore buketter koge med de sidste 3-4 minutter af kogetiden.
Hæld pastaen og broccolien op i et dørslag.
Tag broccolien fra og vend den afdryppede pasta med hakket persille.
Nakkekoteletter:
Steg finthakkede champignoner og løg i olien over midelstærk varme i ca. 5 minutter. Krydr med timian, salt peber.
Skær en lomme i koteletterne og fordel champignonblandingen heri.
Luk koteletterne med tandstikker og dup dem tørre.
Brun dem i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side.
Krydr med salt og peber og steg dem derpå færdige, ca. 5 minutter på hver side.
Tag koteletterne af panden og hold dem varme.
Sauce:
Kog panden af med 3-4 dl. vand.
Jævn afkoget med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Tilsæt evt. lidt kulør og smag saucen til med salt og peber
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 15836 gange, og udskrevet 91 gange.
Energi:
KJ total 13015 (3099 kcal)
KJ pr. Pers. 3253 (774 kcal)
Vægt ialt 1977 gram
Vægt pr. Pers. 494 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 658 KJ (156 kcal) Protein 10.9 gram Fedt 7.1 gram Kulhydrat 12.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider