Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte nakkekotelet med pandesauce

Fyldte nakkekotelet med pandesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte nakkekotelet med pandesauce, billede 4 Fyldte nakkekotelet med pandesauce, billede 1 Fyldte nakkekotelet med pandesauce, billede 2 Fyldte nakkekotelet med pandesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
100 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Evt. Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
0.5 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad broccolien i mellemstore buketter koge med de sidste 3-4 minutter af kogetiden. Hæld pastaen og broccolien op i et dørslag. Tag broccolien fra og vend den afdryppede pasta med hakket persille.

Nakkekoteletter:
Steg finthakkede champignoner og løg i olien over midelstærk varme i ca. 5 minutter. Krydr med timian, salt peber. Skær en lomme i koteletterne og fordel champignonblandingen heri. Luk koteletterne med tandstikker og dup dem tørre. Brun dem i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber og steg dem derpå færdige, ca. 5 minutter på hver side. Tag koteletterne af panden og hold dem varme.

Sauce:
Kog panden af med 3-4 dl. vand. Jævn afkoget med majsstivelse udrørt i lidt vand. Tilsæt evt. lidt kulør og smag saucen til med salt og peber


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15424 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13015 (3099 kcal)
KJ pr. Pers. 3253 (774 kcal)
Vægt ialt 1977 gram
Vægt pr. Pers. 494 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 658 KJ (156 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu