Fyldte nakkekotelet med pandesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Evt. Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
0.5 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 13015 (3099 kcal)
KJ pr. Pers. 3253 (774 kcal)
Vægt ialt 1977 gram
Vægt pr. Pers. 494 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 658 KJ (156 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)