Pangasius filet med kammuslinger i fennikelsauce
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Kilde : Halfdan.dk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 51913 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Claus G. - 2011-08-03 21:57:32 Retten får også et stort 10-tal fra mig!!! Charlotte - 2010-10-09 14:20:41 Super velsmagende ret - 10 point fra mig! SN - 2009-09-04 13:33:26 Jeg synes det er ret dårligt at bruge produktions navne uden at beskrive hvad det er, Noilly Prat er fransk tør Vermouth ………opskriften bliver da ikke bedre af at man skal leje detektiv, jeg foretrækker at man kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. anonym - 2007-01-04 20:52:49 Prøvet uten fenikkel, men med selleri- og persillerot. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne