Pangasius filet med kammuslinger i fennikelsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
300 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Noilly prat 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
600 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Kammuslinger En kammusling vejer ca. 25 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk grøn
   
Energi:
KJ total 12966 (3087 kcal)
KJ pr. Pers. 3241 (771 kcal)
Vægt ialt 2270 gram
Vægt pr. Pers. 567 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)