Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer

Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer, billede 4 Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer, billede 1 Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer, billede 2 Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Del fileterne i passende stykker og pensl med olivenolie, krydder med salt og peber, læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10-12 minutter.

De rensede porrer dampes i en gryde med låg med 1 dl. vand, lidt olivenolie og salt i 5 minutter.

Tilsæt tern af kogte kartofler, hakket persille, olivenolie, citronsaft og hvidløg.

Server evt. med en grøn salat og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 92483 gange,
og udskrevet 2713 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9744 (2320 kcal)
KJ pr. Pers. 2436 (580 kcal)
Vægt ialt 1984 gram
Vægt pr. Pers. 496 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (116 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu