Ovnbagt pangasiusfilet med kartofler og glacerede porrer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9744 (2320 kcal)
KJ pr. Pers. 2436 (580 kcal)
Vægt ialt 1984 gram
Vægt pr. Pers. 496 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (116 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)