Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pangasius med rejer og bagte tomater

Pangasius med rejer og bagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pangasius med rejer og bagte tomater, billede 4 Pangasius med rejer og bagte tomater, billede 1 Pangasius med rejer og bagte tomater, billede 2 Pangasius med rejer og bagte tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
lidt Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
evt. Timian, frisk
   
  Tilbehør:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
150 gram Rejer uden skal, kogte
1000 gram Kartofler nye
   
Opskrift:
Optø fisken og rejerne.

Tør fisken let. Læg den i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber.

Skær tomaterne i halve, læg dem i et ildfast fad og krydr med salt, peber og et anstrøg af sukker (for at stimulere tomaternes sødme, ikke for at søde) - og dryp med ganske lidt olivenolie. Har du en frisk timiankvist, så er det nu, den skal frem. Gnid den mellem håndfladerne over tomaterne.

Fisk og tomater bages ved 200 grader C varmluft i 20-25 minutter.

Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

Anret fisken med de optøede rejer, frisk dild og citron. Server tomater og kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 85729 gange,
og udskrevet 2694 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9459 (2252 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (563 kcal)
Vægt ialt 2550 gram
Vægt pr. Pers. 637 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sannie Thomassen   -  2016-07-17 07:03:07
Virkelig god ret hurtigt at lave let og velsmagende

Mig  -  2011-03-20 13:03:02
Super, elsker den!!

Nette83  -  2010-07-29 11:23:17
Har serveret den flere gange, når vi har haft gæster, og den er altid et hit. Supergod ret, der er rimelig nem at tilberede :)

kronborg  -  2009-01-19 12:17:48
Fisk og tomater skal i hvert sit fad.

hennymormor  -  2008-07-17 21:58:19
Skal fisk og tomater i hver sit fad ?

Per  -  2008-07-13 21:41:31
Der kan servers en kryddersmør eller hollandaise til.