Pangasius med rejer og bagte tomater næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
lidt Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
evt. Timian, frisk
   
  Tilbehør:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
150 gram Rejer uden skal, kogte
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 9459 (2252 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (563 kcal)
Vægt ialt 2550 gram
Vægt pr. Pers. 637 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)