Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepande pizza

Bradepande pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bradepande pizza, billede 4 Bradepande pizza, billede 1 Bradepande pizza, billede 2 Bradepande pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Fuldkornshvedemel
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Sauce:
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Oregano, tørret
   
  Fyld:
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Medisterpølse. røget
15 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
25 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand. Salt, olie og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Sauce:
Løgene skæres i terninger og sauteres i lidt olie i en gryde, tomaterne tilsættes sammen med oregano. Småkoger ca. 10 min.

Peberfrugter skæres i tern, pølse og oliven skæres i skiver.

Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.

Tomaterne fordeles i bunden. Peber, pølse og oliven lægges over tomaterne.

Drysses med mozzarella og parmesanost.

Bages i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (92 stemmer)

Opskriften er vist 253375 gange,
og udskrevet 5172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15038 (3580 kcal)
KJ pr. Pers. 3759 (895 kcal)
Vægt ialt 2230 gram
Vægt pr. Pers. 557 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 674 KJ (160 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-01-11 14:22:58
Så brug dog karryane peber hvis i har lyst, man må godt tænke selv! Ja,undskyld !! Opskriften på dejen er perfekt, det er vel den man søger på og fyldet ved man vel selv hvad skal være🤷🏻‍♂️🙈

Maja E  -  2019-10-28 11:02:17
Rigtig fin bund. Den bliver bagt og brødagtig selv under våd fyld. Ledte efter en bund a la den traditionelle hjemmebagte familiepizza fra 80'erne/90'erne. Denne er ikke helt så fyldig og gylden brun. Men den her er sikkert også sundere 😉 Opskriften på bunden er gemt og vil blive brugt igen.

hejne  -  2013-05-11 02:49:17
Jeg mener også der mangler karryane peber da jeg syntes at der er for lidt der syntes der mangler karryane peber generelt.

Mig2  -  2012-06-02 22:18:54
rigtig god pizzadej :-) bruger mit eget fyld, så kan ikke kommentere på dette

Heidi !  -  2012-04-27 05:49:21
"mig" og generelt.... Dét er virkelig træls at se når I skriver "Kunne godt have brugt noget .f.eks. karryane peber" ... Fyldet er jo kun udgangspunkt. Dét er hvad Den familie kan lide - så det er faktisk lovligt at tænke sig lidt om, og putte dét på, som den familie man er i, kan lide :-) ...Bare lii' til opdatering*GG*

mig  -  2008-12-17 16:02:04
den er super god men der kunne godt blive brugt lidt karryane peber

Helga  -  2008-03-31 14:09:38
Dejlig opskrift! Synes det er dejligt I laver pisa-opskrifter på internettet. Det er lidt sjovt, at os "de gamle" kan fornøje os lidt med IT, som det jo kaldes. Utroligt hvad en PC kan! Kærlig hilsen Helga

jones og me  -  2008-01-17 16:09:03
Det er den der skal brus til vores FEDE FEST

Poul John Rickard  -  2007-01-25 00:27:01
Den er mægtig, jo tak

pizza manden  -  0000-00-00 00:00:00
god god og god deb bedste pizza nogensinde

Morten  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god pizzabund - Rigtig god pizzasauce - Fyldet kan skiftes ud med 175g. skinke, 2 peberfrugter (fintsnittet), 400 g. kyllingefilet (skåret i skiver og forstegt på pande) - tilberedningstiden kan med succes halveres og i stedet bruges der varmluftovn.