Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Medister i tomat

Medister i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.medister
1 ds.hakkede tomater med urter
1 lille løg finthakket
1 dl.ketjup
1 svine boullionterning
 rund af med lidt sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog medisteren. Skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Løgene simre i smør i en gryde til de bliver klare. Kom medisteren i og rør rundt. Derefter kommer du tomater, ketjup og boullion i. Små koger i ca 20 min. mens du koger makeroni. Er der en rest tilbage kan du næste dag lægge makeronien i et ildfast fad kom "sovsen" over. Fyld op med fløde. I ovn ved 200 grader i ca en halv time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 7719 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nugget  -  2009-07-07 20:53:59
Den er bare rigtig god og nem at lave, men bryder mig nu ikke så meget om at komme fløde i dagen efter. Men det er vel smag og behag.