hakkede tomater med urter1 ds. hakkede tomater med urter
1
lille løg finthakket1 lille løg finthakket
1
dl.
ketjup1 dl. ketjup
1
svine boullionterning1 svine boullionterning
rund af med lidt sukker rund af med lidt sukker
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kog medisteren. Skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Løgene simre i smør i en gryde til de bliver klare. Kom medisteren i og rør rundt.
Derefter kommer du tomater, ketjup og boullion i.
Små koger i ca 20 min. mens du koger makeroni.
Er der en rest tilbage kan du næste dag lægge makeronien i et ildfast fad kom "sovsen" over. Fyld op med fløde. I ovn ved 200 grader i ca en halv time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 7989 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
nugget - 2009-07-07 20:53:59 Den er bare rigtig god og nem at lave, men bryder mig nu ikke så meget om at komme fløde i dagen efter. Men det er vel smag og behag.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider