Svensk pølseret (fedtfattig)

Svensk pølseret (fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svensk pølseret (fedtfattig), billede 4 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 1 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 2 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kogte kolde kartofler
500 kyllingepølser
1 løg
 
2.5 dl.skummetmælk
70 g.tomatpure, konc.
2 tsk.paprika, edelsuss
 salt
 peber
 
 
 Pynt:
 persille, frisk
Opskrift:
Skær kartoflerne i skiver, løget rives og pølserne (kylling eller kalkun) skæres i tykke skiver.

Kartofler, løg og pølser kommes på en varm pande.

Skummetmælk, tomatpure og paprika røres sammen og hældes på panden og røres godt igennem.

Varm retten igennem under forsigtig omrøring.

Pynt med persille eller purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (102 stemmer)

Opskriften er vist 122929 gange,
og udskrevet 4199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Daniel  -  2008-11-18 17:14:39
Som weekendsvenskeren halvt fik forklaret, så stemmer retten fra danskere på camping i Sverige og har intet med svenskere som sådan at gøre. De sidste par dage på campingen, der blev resterne brugt, hvilket typisk var mælk/fløde, pølser, kryddrier (paprika/karry), tomatpure, kartofler og løg. Purløg er så blevet tilføjet senere og giver et lækkert finnish.

weekendsvenskeren  -  2008-04-16 16:20:57
Grunden til, at den hedder svensk pølseret, er, at generationer af danske børn har spist denne ret på lejrtur, koloni osv. i Sverige. Nem at lave på bål!

Maria  -  2008-01-26 21:22:27
Mmm.. gode råd med gulerødder, ekstra paprika og ekstra mælk plus eddike. Jeg fulgte alle råd. Mmmmm

AG  -  2007-11-27 15:19:03
Prøv at smage retten til - og det gælder alle opskrifterne på svensk pølseret - med lidt eddike, og se så bare løjer.........

Til "mig":  -  2007-09-08 18:48:42
Kog kartoflerne sådan lige i underkanten, og sørg får at røre så lidt rundt i pølseretten som det er muligt, så skulle kartoflerne ikke smatte ud så let.

mig  -  2007-08-07 18:25:55
havde virkelig glædet mit til at smage denne ret - men kartoflerne smatter fundstændig sammen. Hvor tykke skal skiverne være?

Pia  -  2007-02-16 17:04:34
Vi har lavet retten et par gange hjemme hos os og er vilde med den. Vi bruger dobbelt så meget tomatpure og paprika og tilsætter 2 store gulerødder i skiver... lækkert lækkert

Toft.  -  2007-01-25 18:33:33
Prøvede at lave denne ret, jeg synes ikke det smagte af noget så jeg kom en masse ketchup i.. Og ekstra mælk ellers blev det for "tørt"..

Mia  -  2006-12-19 15:25:31
Det er ikke en svensk ret, min svenske käreste har ihvertfald ikke den mindste idé om hvad det er. God ret alligevel!

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte doblet så mange kartofler, og som tomatpure brugte jeg en lille ds. konct. tomatpure (70g.)

  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager dejligt. Men jeg syntes at der skal en ekstra dl. mælk i samt et godt skvæt Heinz ketchup. Det gør underværker!!!

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Selvfølgelig er det en svensk ret! Det er da nationalretten!

svenskeren  -  0000-00-00 00:00:00
dette er IKKE en svensk ret ... men den skal prøves