Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svensk pølseret (fedtfattig)

Svensk pølseret (fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svensk pølseret (fedtfattig), billede 4 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 1 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 2 Svensk pølseret (fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.pillekartofler
8 fedtfattige pølser (kylling eller kalkun)
1 revet løg
2 dl.skummetmælk
0.5 bdt.persille
1 tsk.paprika
 karry
 salt
 peber
 tomatpure
 
Opskrift:
Kog og pil kartoflerne.

Skær kartoflerne i skiver og pølserne skæres i tykke skiver.

Pølserne brunes på en tør pande. Tilsæt evt. lidt vand.

Kartoflerne brunes på panden. Pølserne kommes igen i, tilsæt groftreven løg, mælk, krydderier og tomatpure.

Varm retten igennem under forsigtig omrøring.

Pynt med hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (102 stemmer)

Opskriften er vist 120259 gange,
og udskrevet 4174 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Daniel  -  2008-11-18 17:14:39
Som weekendsvenskeren halvt fik forklaret, så stemmer retten fra danskere på camping i Sverige og har intet med svenskere som sådan at gøre. De sidste par dage på campingen, der blev resterne brugt, hvilket typisk var mælk/fløde, pølser, kryddrier (paprika/karry), tomatpure, kartofler og løg. Purløg er så blevet tilføjet senere og giver et lækkert finnish.

weekendsvenskeren  -  2008-04-16 16:20:57
Grunden til, at den hedder svensk pølseret, er, at generationer af danske børn har spist denne ret på lejrtur, koloni osv. i Sverige. Nem at lave på bål!

Maria  -  2008-01-26 21:22:27
Mmm.. gode råd med gulerødder, ekstra paprika og ekstra mælk plus eddike. Jeg fulgte alle råd. Mmmmm

AG  -  2007-11-27 15:19:03
Prøv at smage retten til - og det gælder alle opskrifterne på svensk pølseret - med lidt eddike, og se så bare løjer.........

Til "mig":  -  2007-09-08 18:48:42
Kog kartoflerne sådan lige i underkanten, og sørg får at røre så lidt rundt i pølseretten som det er muligt, så skulle kartoflerne ikke smatte ud så let.

mig  -  2007-08-07 18:25:55
havde virkelig glædet mit til at smage denne ret - men kartoflerne smatter fundstændig sammen. Hvor tykke skal skiverne være?

Pia  -  2007-02-16 17:04:34
Vi har lavet retten et par gange hjemme hos os og er vilde med den. Vi bruger dobbelt så meget tomatpure og paprika og tilsætter 2 store gulerødder i skiver... lækkert lækkert

Toft.  -  2007-01-25 18:33:33
Prøvede at lave denne ret, jeg synes ikke det smagte af noget så jeg kom en masse ketchup i.. Og ekstra mælk ellers blev det for "tørt"..

Mia  -  2006-12-19 15:25:31
Det er ikke en svensk ret, min svenske käreste har ihvertfald ikke den mindste idé om hvad det er. God ret alligevel!

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte doblet så mange kartofler, og som tomatpure brugte jeg en lille ds. konct. tomatpure (70g.)

  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager dejligt. Men jeg syntes at der skal en ekstra dl. mælk i samt et godt skvæt Heinz ketchup. Det gør underværker!!!

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Selvfølgelig er det en svensk ret! Det er da nationalretten!

svenskeren  -  0000-00-00 00:00:00
dette er IKKE en svensk ret ... men den skal prøves