Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indianerrøv

Indianerrøv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.oksekød
1 pakkerøde pølser
1 stor løg
1 posepasta
 kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun oksekødet i en gryde,skær pølser og løg i skiver/tern og svits dem på en pande, når de er svitset og kødet er brunet kommer man lidt kulør i kødet og smager til med salt og peber, derefter blander man kød og pølser sammen i gryden.

Kog en pose pasta, når de er kogt kommes de op i gryden til resten af retten og blandes godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (24 stemmer)

Opskriften er vist 17633 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Keld Marstrand Wang   -  2019-04-06 17:56:32
Denne opskrift har intet med Sprængt Indianer Røv at gøre. Den rigtige opskrift er uden pølser... Desuden lyder denne opskrift røvkedelig i forhold til den rigtige opskrift. Her kommer den rigtige opskrift. Kog paste, ca. 500g Steg 500g oksekød, og bland det med noget tomat-/pasta sovs, smager bedst med hjemmelavet sovs. Hæld sovsen over kødet, og lad det varme op. Når kødsovsen er varm, og spaghettien er kogt og dryppet af, hælder du det i et ildfast fad, lag på lag, Som lasagne, og slutter af med at smide 2 til 4 pakker bacon i skiver på toppen. Smid det hele i ovnen indtil baconen er sprød og lækkert. Bon appetit

  -  2018-03-01 19:24:52
Vi bruger også ketchup 👍

Rene  -  2008-06-14 11:06:19
Vedr navnet INDIANERRØV Indianerrøv er en nyere ( ca 1930 erne ) egnsret fra Esbjerg området primært yndet blandt fiskerne.( Iflg. DANSKE EGNSRETTET) Den originale opskrift lyder: Makaroni brækkes i små stykker og koges når tid og lejlighed sig byder, røget stribet flæsk skæres i terninger og steges på panden sammen med skiver af løg. Når spisetiden er inde brunes det hele på panden og tomatketchup, peber og salt, og måske lidt paprika, blandes i. Røde pølser skåret i skiver erstatter undertiden flæsket. Senere ( efter 2 verdenskrig) benyttes ofte " Corned Beef" - dåseoksekød skåret i tern i retten.......... Hilsen Rene

  -  2008-04-27 16:16:29
hej grete.. normalt hedder den indianer gryde... hilsen carina

Rasse  -  2008-04-22 12:01:50
Sjovt Navn, Men opskriften ser da god ud !

sparegris  -  2007-02-09 10:37:15
Tilsæt gerne fløde, så er der lidt sovs. Et grønt drys klæder den.

Randers  -  0000-00-00 00:00:00
er der ikke mulighed for et billede af retten fra forfatter for den ser tam ud, der mangler noget men har fulgt opskriften

grete  -  0000-00-00 00:00:00
hva er det for et navn i har givet denne opskrift? den ser jo så lækkert ud jeg elsker øksekød skam jer!!