Paprikagryde med Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Paprikagryde med kyllingSelvom den gode gamle paprikagryde falder i de flestes smag, kan du med fordel prøve at erstatte svinekødet med kyllingekød for at gøre retten mere mager.Kyllingekød - et sundt og magert valgKyllingekød er kendt for at være særligt mørt, og er en af danskernes foretrukne spise, når det kommer til kød i hverdagsretter. Kyllingekød indeholder proteiner, som er vigtige for kroppens muskler og væv. Det magre kød er et sundt valg, som ikke øger risikoen for blodpropper. Kødet indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler heriblandt B-vitaminer, selen, fosfor og kalium, som alle er med til at styrke blodomløbet og immunforsvaret. Det mindst fedtholdige stykke kød på kyllingen er brystet. Vinger og lår indeholder en anelse mere fedt, mens skindet er det mest fedtholdige. Ifølge kostrådene anbefales det, at spise lyst kød frem for mørkt kød, da det indeholder langt flere sundhedsmæssige fordele. Derudover har kyllingekød et lavere klimaaftryk end svinekød og oksekød. |
Opskriften er vist 56069 gange,
og udskrevet 830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne