Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pain au chocolat (Chokolade croissanter)

Pain au chocolat (Chokolade croissanter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigFryseegnet : Er fryseegnet uden glasur.

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
1 dl.vand
1.5 dl.mælk
2 spsk.sukker
1 tsk.salt
500 g.hvedemel
50 g.smør
250 g.smør
 
 Fyld:
150 g.chokolade
 
 Pensling:
 Æg
 
 Glasur:
200 g.flormelis
2 spsk.kakao
 lidtkogende vand
 
Opskrift:
Opløs gæren i mælken, der lige er lillefingerlun, og tilsæt så vand, sukker, de 50 g smør og salt. Kom halvdelen af melet i og ælt med jævnlig tilsætning af kopvis mel til dejen er glat og smidig og slipper skålen. Kan med fordel æltes på maskine i minimum 5 min. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, slå den ned og stil den i køleskab i 3 timer.

Rul dejen ud og læg tynde skiver af smør på dejen der foldes over og rulles ud igen. Lægges atter koldt i 1 time, rulles ud og foldes over. Processen gentages mindst tre gange. Skæres til 16 trekanter, hvor der på den brede ende lægges 2 spsk. hakket mørk chokolade. Dejen rulles til horn heromkring, sættes på en papirbeklædt plade, pensles med æg og efterhæver i ca. i time.

Bages ved 200° i ca. 15 - 20 min. Afkøles og overtrækkes med chokoladeglasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 31943 gange,
og udskrevet 456 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Line  -  2015-04-12 13:02:11
Perfekt smag

Mig  -  2013-05-24 14:15:04
hej hvordan kommer kagerne til at se ud indeni?

  -  2013-02-18 09:57:56
Det er m[sle lidt sent med et svar, men jo flere gange den bliver foldet og rullet, jo flere lag f[r den, ligesom i fx tebirkes, de har ogs[ en masse tynde lag

Aishiteru  -  2012-06-20 16:34:14
Hvad sker der hvis man ikke folder og ruller den et par gange? Har aldrig prøvet at lave dem før og jeg er mske lidt for doven til at gøre det så mange gange ;)

Line  -  2010-08-22 14:04:59
Det betyder at de 50g smør skal indgå i selve dejen. Hvor de 250g. smør bruges til tynde skiver der lægges på dejen.

Hanan  -  2009-05-22 16:09:47
Hvad betyder det når der står 50g+250 g smør??