Pain au chocolat (Chokolade croissanter) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 14 stk.
Ingredienser:
  Wienerbrødsdej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Indrulning:
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pensling:
Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 22156 (5275 kcal)
KJ pr. stk. 1582 (376 kcal)
Vægt ialt 1386 gram
Vægt pr. stk. 99 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1598 KJ (380 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 22.5 gram
Kulhydrat 40.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)