Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Italiensk Kylling

Italiensk Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Italien - Italiensk - ItalienskeIndsendt af : Sonja

Indsendt :


Italiensk Kylling, billede 4 Italiensk Kylling, billede 1 Italiensk Kylling, billede 2 Italiensk Kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor kylling delt i portionsstykker
 olivenolie
 rasp
4 tomater
 parmesan ost
6 hele fed hvidløg
6 store kartofler
 oregano
 


Opskrift:

Den delte kylling lægges i ildfast fad, krydres med salt og peber, drysses med rasp.

Tomaterne hakkes groft og kommes på kyllingen. Hvidløgene lægges imellem kyllingestykkerne sammen med kartoffelbåde. Drysses med rigeligt parmesan og oregano. Dryp lidt olivenolie over.

Steg i ovn ca. 1 time ved 200 grader C.

Tips:

Let og meget lækkert da retten selv danner sovs til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 21181 gange,
og udskrevet 633 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Martin  -  2008-06-12 22:51:51
fungere også rigtig godt med nogle champigoner i;)