Italiensk Kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Oregano, frisk
   
Energi:
KJ total 9001 (2143 kcal)
KJ pr. Pers. 2250 (535 kcal)
Vægt ialt 2624 gram
Vægt pr. Pers. 656 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)