Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk inspireret kylling

Italiensk inspireret kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk inspireret kylling, billede 4 Italiensk inspireret kylling, billede 1 Italiensk inspireret kylling, billede 2 Italiensk inspireret kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1300 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Rød chilipeber
1 pt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 tsk. Oregano, tørret
100 Sardin. i olie. konserves 1 ds. sardiner i olie vejer 125 gram heraf 88 gram drænet vægt
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
2 Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Kyllingen deles i mindre stykker som brunes godt af og krydres med salt og peber. Stykkerne tages op og lægges i et ildfast fad.

Finthakket hvidløg, squash i tern, finthakket peberfrugt, finthakket chili, oregano, og finthakkede sardiner tilsættes panden. Dette steges godt igennem og der tilsættes nu hvidvin, tomat og bouillonterning som koges op og hældes i fadet over kyllingen.

Steges færdig i ovn ved 200 grader C alm. ovn i ca. 40 min.

Kort før servering vendes friskhakket basilikum og oliven i retten.

Server med friskkogt pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 57022 gange,
og udskrevet 1122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8947 (2130 kcal)
KJ pr. Pers. 2236 (532 kcal)
Vægt ialt 3341 gram
Vægt pr. Pers. 835 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu