Italiensk inspireret kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1300 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Rød chilipeber
1 pt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 tsk. Oregano, tørret
100 Sardin. i olie. konserves 1 ds. sardiner i olie vejer 125 gram heraf 88 gram drænet vægt
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
2 Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 8947 (2130 kcal)
KJ pr. Pers. 2236 (532 kcal)
Vægt ialt 3341 gram
Vægt pr. Pers. 835 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)