Kyllingen deles i 4.
Kyllingestykkerne vendes i mel og brunes let i en pande m. smør.
Kartofler og løg skæres i skiver og
Halvdelen lægges i et ildfast fad og drysses med salt og peber.
Kyllingestykkerne lægges på, hvorefter det næste lag kartofler og løg lægges ovenpå. 1 kop varm bouillon samt 1 kop hvidvin (engelsk æblevin / Penshurst anden frisk hvidvin kan også anvendes) hældes over. Det hele braiseres i een time i ovnen under låg.
Ovnen stilles nu på 200 grader C. alm. ovn - osten hældes over og retten braiseres endnu 1/2 time UDEN låg indtil osten er brun.
Drysses med friskhakket persille inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 50947 gange, og udskrevet 1015 gange.
Energi:
KJ total 10023 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 5011 (1193 kcal)
Vægt ialt 2680 gram
Vægt pr. Pers. 1340 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal) Protein 6.0 gram Fedt 4.6 gram Kulhydrat 4.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Jesper - 2017-04-11 12:55:29 Rigtig god opskrift. Nem ret at lave, og smager super godt :-)
Jan Pedersen - 2016-12-05 12:17:58 Den er rigtig, rigtig god 😊 Ja, vil endda sige fantastisk! Men, der findes altså ikke noget Devonshire, det hedder bare Devon 😉
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider