|
1300 |
gram |
Kylling hel1300 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
30 |
gram |
Smør30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
2 |
|
Løg, pillet vægt2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
500 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2.5 |
dl. |
Hønsebouillon2.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2.5 |
dl. |
Hvidvin, tør2.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
50 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 10023 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 5011 (1193 kcal)
Vægt ialt 2680 gram
Vægt pr. Pers. 1340 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|