Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røde sprøde kyllingelår

Røde sprøde kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røde sprøde kyllingelår, billede 4 Røde sprøde kyllingelår, billede 1 Røde sprøde kyllingelår, billede 2 Røde sprøde kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 spsk. Paprika, edelsuss
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Olie og det pressede hvidløg, paprika, salt og timian blandes. Med denne blanding pensles kyllingelårene, som derpå vendes i en blanding af rasp og sesamfrø.

Kyllingelårene lægges i en bradepande og steger i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter.

Serveres med flødekartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 64105 gange,
og udskrevet 1610 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9053 (2155 kcal)
KJ pr. Pers. 2263 (538 kcal)
Vægt ialt 1583 gram
Vægt pr. Pers. 395 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Karla  -  2013-04-05 15:43:51
Altid godt med sesamfrø! Hvis man vil have en lidt spicy kylling, kan man bare komme lidt Tandoori Masala på kyllingen. Det giver nemlig en sprød skorpe og en herlig, krydret og dog også en lidt stærk smag. Tandoori masala kan købes i de fleste supermarkeder, ved krydderi-afdeling eller udenlandsk mad -afdelingen.

Mig  -  2012-03-25 15:00:15
Mangler der ikke tomatpure i ingredienslisten?

Stella  -  2009-01-23 07:52:47
Herlig ret, nemt med mad i ovnen.

Cilek  -  2008-03-28 17:33:04
kan man lave den sesamfrø