Sprøde kyllingelår i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 spsk. Paprika, edelsuss
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 9053 (2155 kcal)
KJ pr. Pers. 2263 (538 kcal)
Vægt ialt 1583 gram
Vægt pr. Pers. 395 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)