Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce

Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce, billede 4 Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce, billede 1 Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce, billede 2 Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Varm lidt olivenolie i en sauterpande og brun kyllingelårene på begge sider. Krydr med salt og peber. Tilsæt strimlet peberfrugt og kom hvidvin ved. Lad det stå og simre i 20 minutter under låg.

Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Tilsæt snittet purløg og server evt. med nye kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20575 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10991 (2616 kcal)
KJ pr. Pers. 2747 (654 kcal)
Vægt ialt 2672 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu