Varm lidt olivenolie i en sauterpande og brun kyllingelårene på begge sider. Krydr med salt og peber. Tilsæt strimlet peberfrugt og kom hvidvin ved. Lad det stå og simre i 20 minutter under låg.
Jævn saucen og smag til med salt og peber.
Tilsæt snittet purløg og server evt. med nye kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21195 gange, og udskrevet 204 gange.
Energi:
KJ total 10991 (2616 kcal)
KJ pr. Pers. 2747 (654 kcal)
Vægt ialt 2672 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal) Protein 9.8 gram Fedt 5.1 gram Kulhydrat 1.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider