Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10991 (2616 kcal)
KJ pr. Pers. 2747 (654 kcal)
Vægt ialt 2672 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)