Varm lidt olie på en pande og steg kyllingelårene gyldne på alle sider. Pres citron henover og drys med paprika, salt og peber.
Steg kyllingelårene færdige i en varm ovn, 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter.
Kog pastaen efter anvisning i en rummelig gryde med kogende let saltet vand.
Når pastaen er al dente, hældes vandet fra.
Mens pastaen er lun vendes den med forårsløg, peberfrugt, oliven, pesto, salt og peber.
Server pastaen lun eller kold til de sprøde kyllingelår.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(38 stemmer)
Opskriften er vist 124890 gange, og udskrevet 5103 gange.
Energi:
KJ total 14700 (3500 kcal)
KJ pr. Pers. 3675 (875 kcal)
Vægt ialt 2386 gram
Vægt pr. Pers. 596 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 616 KJ (146 kcal) Protein 11.4 gram Fedt 5.3 gram Kulhydrat 13.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Den kloge... - 2012-03-20 15:57:10 Der er ikke gluten i pesto.
Kamilla - 2011-08-15 12:36:12 Pesto kan fåes i alle daglig dags butikker. Og indholder normalt balsilikum eller andre krydderier i den dur.
Kan desværre ikke hjælpe dig med om der er gulten i. Men må der stå på glassene.
Tove - 2011-02-14 10:06:47 Hvad er det lige "pesto" er ?
og hvor købes det ?
er der gluten i ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider