Stegte kyllingelår med pasta og pesto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 tsk. Paprika
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Pastaskruer
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
6 spsk. Pesto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 14700 (3500 kcal)
KJ pr. Pers. 3675 (875 kcal)
Vægt ialt 2386 gram
Vægt pr. Pers. 596 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 616 KJ (146 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)